S pomočjo sodobne opreme in tehničnih znanj

do visokega nivoja kvalitete in kratkih dobavnih rokov.

SVETOVANJE


Pri Artexu s svojimi kupci gradimo partnerski odnos, ki se začne z brezplačnim spoznavanjem "problemov" in pričakovanj naših kupcev. Na podlagi tega kupcem predlagamo (svetujemo) rešitev, ki bi kar najbolj uspešno rešila njihove zahteve in pričakovanja.

Pri svetovanju nam pomagajo naše dolgoletne izkušnje in visok nivo znanj, kjer pri iskanju najustreznejše rešitve vedno upoštevamo več kriterijev (namen uporabe, individualne zahteve, pričakovanja...).

Pri iskanju najustreznejših rešitev smo znani kot zelo fleksibilen partner, to nam predvsem zagotavlja naša proizvodnja, ki ni standardizirana, ampak omogoča rešitve "po meri" kupca. Tako naša storitev svetovanja (iskanja najustreznejše rešitve) poteka v treh korakih:


1. Spoznavanje "problema" Ce želimo našim kupcem zagotoviti najboljšo rešitev, moramo najprej temeljito spoznati njihov problem. To naredimo s pomočjo pogovora in izvršbe posnetka prostorov za skladišščenje in embalažnih enot za skladiščenje.


2. Iskanje najustreznejše rešitve Na podlagi natančnega spoznavanja problema, s pomočjo naših izkušenih in strokovno usposobljenih strokovnjakov poiščemo najustreznejšo rešitev - izdelamo idejne rešitve.


3. Predstavitev rešitev, ki kupcem zagotavljajo kar največ koristi Vse idejne rešitve, ki jih predstavimo tudi ovrednotimo, tako so naši kupci vnaprej seznanjeni z vsemi prednostmi in slabostmi, ki jih bodo zagotavljale posamezne rešitve. Na osnovi tega se s kupcem odlocimo za izvedbo skladišča. Ko je idejni projekt potrjen, se pristopi k izdelavi projekta za izvedbo na osnovi katerega se izdela in montira ustrezna oprema.


PREGLEDI IN SANACIJA REGALNE OPREME

Standard o vzdrževanju regalnih konstrukcij SIST EN 15635 nalaga uporabniku skladišča odgovornost za varno uporabo. Potrebni so periodični in letni strokovni pregledi.

Ekipa podjetja Artex nudi kvalitetno in strokovno izvedbo sanacij na podlagi poročila o pregledu regalne opreme po standardu SIST EN 15635.

CELOVITE REŠITVE

Zavedamo se, da je vsako skladišče unikatno, vsak uporabnik ima svoje zahteve ali želje ter tudi omejitve. Naš projektivni oddelek nudi strokovno svetovanje in izris idejnega načrta postavitve skladišča upoštevajoč vse razpoložljive tehnične zmožnosti in standarde.


Prav zaradi lastne proizvodnje, ki ima tradicijo v izdelavi skladiščne opreme še od l. 1972 v Lendavi, lahko naš skupen projekt pripravimo na mero in na ključ. S strokovno izvedeno montažo ali morebitno sanacijo opreme s strani naše monterske ekipe poskrbimo, da vam lahko ponudimo vse na enem mestu.

MONTAŽA OPREME

Za kvalitetno izvedeno montažo imamo stokovno in izkušeno ekipo monterjev.


Za serijski del izdelkov kot sta Pikorack in Maxirack si lahko montažo izvedete sami po naših montažnih navodilih.


Preberi navodila!